Algemene voorwaarden van:


Boedha’s paracord
Buinerstraat 19
9531 TH Borger
E-mail: info@boedhasparacord.nl
KVK te Groningen 64826503
BTW NL001875155B29

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle handgemaakte producten van Boedha's paracord. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en zijn opgenomen op de internetpagina van Boedha's paracord.

Door het plaatsen van een bestelling, op welke manier dan ook, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.


Bestellingen gaan altijd in overleg. Dit kan telefonisch, via email, Messenger of mondeling. We bespreken dan de gewenste kleuren, maat, uitvoering en wanneer de verwachte levertijd is.


De prijzen die vermeld staan op de website zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.


Levertijd is afhankelijk van de drukte. Op de homepage van Boedha’s paracord wordt wekelijks de huidige levertijd vermeld.


Houdt u er rekening mee dat de kleuren kunnen afwijken van het origineel door de kwaliteit van de fotografie van Boedha’s paracord of door de resolutie van uw mobiele telefoon, tablet of computer.


U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste halsmaat.


Verzending van uw product(en) vindt plaats nadat u uw ontwerp heeft goedgekeurd en de betaling heeft plaatsgevonden. Voor de goedkeuring krijgt u een foto toegestuurd met het uiteindelijke resultaat. Betaling vindt plaats per overschrijving, betaalverzoek of contant indien u het ophaalt.


De op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.


Boedha’s paracord maakt alleen gebruik van hoogwaardig materiaal, tenzij anders vermeld. Boedha’s paracord is niet aansprakelijk voor problemen met dit materiaal, dan wel voor de geleverde producten. Boedha’s paracord is ook niet verantwoordelijk voor onkundig gebruik van de producten.


De producten worden verzonden conform Postnl tarieven. Dit geldt ook voor zendingen naar het buitenland. De meeste producten passen in een brievenbuspakket. Ook kunt u het product ophalen in Borger. Dit is echter alleen op afspraak.


U kunt zelf aangeven of u uw pakket extra wilt verzekeren. Ook de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Dit geldt met name voor zendingen naar het buitenland.


De producten worden zeer zorgvuldig verpakt en aangeboden bij Postnl. Boedha’s paracord is echter niet aansprakelijk voor de ontstane schade tijdens het transport en bezorging.


Mocht u ondanks de goede zorgen niet tevreden zijn over uw product dan hoort Boedha’s paracord dat graag. Heeft een klacht over het product? Geef dit binnen 14 dagen na ontvangst door aan Boedha’s paracord en we bespreken samen de mogelijkheden. Na deze 14 dagen is het niet meer mogelijk om een klacht in te dienen.

 

Privacy 

Hoe gaat Boedha's paracord om met uw privacy?

Indien u gebruik maakt van de diensten van Boedha's paracord verstrekt u alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de bestelling en de bedrijfsadministratie en alles wat daarbij komt kijken.

 

De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van artikel 6 van de AVG.

1. Toestemming

2. Uitvoering van een bestelling

3. Wettelijke verplichting

 

U verstrekt het volgende aan Boedha's paracord:

* N.a.w. gegevens

* Bankrekeningnummer indien de betaling per bank plaats vindt

* Telefoonnummer (optioneel)

* Emailadres (optioneel)

* Uw bedrijfsgegevens (optioneel)

 

Boedha's paracord verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor noodzakelijke doeleinden en zal uw persoonsgegevens niet verkopen aan derden. Boedha's paracord deelt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

* PostNL voor de verzending en bezorging

* Website hosting partner voor bestellingen via de webshop. (Deze website host houdt anonieme statistieken bij)

* Belasting adviseur